ITWatch

Sundhedsplatformskritiker: Modstanderne råber højest

Politiker og læge Jacob Rosenberg fastholder, at Sundhedsplatformen skal afskaffes efter stor brugerundersøgelse. Også selvom mange brugere faktisk trives fint med platformen. "Men jeg er læge og dertil politiker, og jeg har den rolle, at jeg skal være aggressiv."

Jacob Rosenberg | Foto: Privat

Jacob Rosenberg er læge ved Herlev Hospital, og dertil sidder han i regionsrådet i Region Hovedstaden. Han er aktiv kritiker af Sundhedsplatformen. Både som politiker samt som læge og aktiv deltager i en stærk kritisk Facebook-gruppe ved navn "Sundhedsplatformen - Nej Tak."

Han har netop modtaget den storstilede undersøgelse af platformen, som er udsendt af Region Hovedstaden og Region Sjælland. En undersøgelse, hvor et flertal faktisk på en række områder giver udtryk for, at de er nogenlunde tilfredse med at arbejde med Sundplatformen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs