ITWatch

Moderniseringsstyrelsen har "røde ører" over kommunikationskoks

Det var en god idé at forlænge statens aftaler med bestikkelsesdømte Atea, mener Moderniseringsstyrelsen. Her ærgrer man sig dog over, at ministeren ikke fik besked, inden beslutningen blev truffet.

"Vi har naturligvis taget ministerens kritik til efterretning," siger Moderniseringsstyrelsens direktør, Poul Taankvist. | Foto: Ritzau Scanpix/Sofie Mathiassen

Moderniseringsstyrelsen burde have fortalt innovationsminister Sophie Løhde (V), at man planlagde at forlænge tre rammeaftaler med det bestikkelsesdømte it-selskab Atea.

Det medgiver styrelsens direktør, Poul Taankvist, som reaktion på den hårde kritik, ministeren i går rettede mod sine egne embedsfolk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs