ITWatch

Forbedring af kritiseret it-platform får blandet modtagelse

Den dyre og forsinkede it-platform Minretssag.dk har siden udrulningen haft massive problemer. Trods en hastighedsforbedring i sidste måned, fungerer systemet ifølge flere brugere stadig ikke tilfredsstillende. Nu er analyse af problemerne også forsinket.

Foto: Ritzau Scanpix/Søren Seilemann.

Lange ventetider, værdiløse notifikationer og afkobling i tide og utide er blot nogle af de kritikpunkter, som flere brugere har rettet mod Domstolsstyrelsens nye it-platform, Minretssag.dk. Men på trods af en opdatering af systemet, beretter flere brugere stadig om omfattende driftsforstyrrelser.

"Jeg synes ikke, at jeg mærker den store forskel siden opdateringen. Herinde har vi selv lavet den ændring, at vi går ind og tjekker portalen som det første om morgenen. Klokken otte fungerer det fint, men hvis jeg forsøger at logge på klokken ti, så er der ventetid,” fortæller Jeanette Lillie, sekretær hos Pind og Partnere i København.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Investor om digital sundhed: Al fornyelse og vækst de kommende år kommer herfra

Men en tocifret millioninvestering i det digitale sundhedskontor Dawn Health har Lars Marcher, den tidligere Ambu-topchef, nu investeret i fire selskaber dedikeret til digital sundhed. Coronapandemien har pustet til en trend mod digitale sundhedsteknologiske løsninger, der kun kommer til at stige de kommende år, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs