ITWatch

Netcompany-ejer vil sælge aktier med stor rabat

It-virksomhedens største aktionær vil sælge flere end syv mio. aktier i virksomheden til en pris, der er over 7 pct. lavere end aktiens lukkeværdi onsdag.

PR/Netcompany
Foto: PR/Netcompany

Kapitalfonden FSN Capital Partners, der er den største aktionær i Netcompany, vil sælge 7,15 mio. aktier i it-selskabet, og de vil blive udbudt til 220 kr. per styk.

Det skriver Bloomberg News torsdag morgen.

Netcompany-aktien lukkede i 237,50 kr. onsdag, og dermed er der tale om en rabat på 7,4 pct.

Allerede onsdag aften annoncerede kapitalfonden, at den ville sælge en stor portion aktier i Netcompany gennem en såkaldt accelereret bookbuilding-proces.

På det tidspunkt planlagde FSN Capital Partners kun at sælge 6,5 mio. aktier, men på grund af stor efterspørgsel blandt investorer er det planlagte aktiesalg nu ændret til at omfatte 7,15 mio. aktier.

Det svarer til 14,3 pct. af it-selskabets samlede aktiekapital, og efter salget vil kapitalfonden fortsat eje 6,2 pct. af aktierne i it-selskabet.

FSN Capital Partners har accepteret en 90 dages lock up-periode.

Netcompany gik på børsen i juni i år med en udbudskurs på 155 kr. per aktie, og dermed startede selskabet med en markedsværdi på 7,75 mia. kr.

Efter torsdagens handelsstart falder aktien 7,2 pct. til 220,50 kr. - nogenlunde svarende til rabatten i det store aktiesalg.

/ritzau/FINANS

Topchef tøjler væksten: Netcompany ansætter tre nye hver dag

Analytiker om Netcompany: Fremragende

Netcompany opjusterer forventningerne til omsætningen

Forsiden lige nu

Napatech tager konsekvens af skift i kunders markeder

Napatech er afhængige af, at kunderne køber på bestemte tidspunkter, men i den seneste tid er der sket et skifte i kundernes markeder, der har resulteret i flere udskydelser af store projekter hos virksomheden. Nu tager Napatech konsekvensen.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger