ITWatch

Region Nordjylland vælger EPJ-system fra Systematic

Alle tre vestdanske regioner får nu samme EPJ-system. Det står klart, efter Region Nordjylland har udnyttet en option, som gør det muligt at tilslutte sig Systematics løsning.

Regionsrådsformand Ulla Astman (S) Foto: Region Nordjylland/PR

Endnu en region tilslutter sig det kommende EPJ-system fra Systematic.

Denne gang har Region Nordjylland i forbindelse med budgetforliget for 2019 besluttet at gå i Region Midtjylland og Region Syddanmarks fodspor, skriver fagbladet Dagens Medicin.

Dermed får hele den vestlige del af Danmark samme EPJ-system, mens de to resterende regioner, Region Sjælland og Region Hovedstaden, benytter det udskældte it-system Sundhedsplatformen fra amerikanske Epic.

"Det er en stor fordel for os at have det samme EPJ-system i hele Vestdanmark, fordi vi ofte rekrutterer fra hinanden. På den måde vil der også være en større fleksibilitet ved at rekruttere nye eller hente vikarer ind. Derudover bliver vores patienter i de højtspecialiserede funktioner henvist til Region Midtjylland, og det er derfor nemmest, at vi har it-løsninger, der passer godt sammen," siger regionsrådsformand Ulla Astman (S) til Dagens Medicin.

Regionen anvender på nuværende tidspunkt EPJ-systemet Clinical Suite fra CSC Scandihealth.

Ny budgetaftale på plads i Region H

Regionsformand lover at forbedre Sundhedsplatformen

Forsiden lige nu

Dell EMC sender alle chefer i træning for at bryde mandedominans

Ens karriere kan blive begrænset, hvis man som leder hos Dell EMC undlader at sammensætte en divers organisation med f.eks. flere kvinder. Det fortæller europæisk chef Nicolai Moresco, der selv har arbejdet med sine fordomme. "Der var en, der holdt et spejl op for mig," siger han.

Løkke åbner for digital skat på Facebook fra 2020

Den danske statsminister mener, at Danmark og Tyskland ser ens på udfordringen med at pålægge bl.a. Facebook og Google en digital skat. Det skal ske via OECD og muligvis fra 2020, mener Lars Løkke Rasmussen.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger