ITWatch

Region Nordjylland vælger EPJ-system fra Systematic

Alle tre vestdanske regioner får nu samme EPJ-system. Det står klart, efter Region Nordjylland har udnyttet en option, som gør det muligt at tilslutte sig Systematics løsning.

Regionsrådsformand Ulla Astman (S) Foto: Region Nordjylland/PR

Endnu en region tilslutter sig det kommende EPJ-system fra Systematic.

Denne gang har Region Nordjylland i forbindelse med budgetforliget for 2019 besluttet at gå i Region Midtjylland og Region Syddanmarks fodspor, skriver fagbladet Dagens Medicin.

Dermed får hele den vestlige del af Danmark samme EPJ-system, mens de to resterende regioner, Region Sjælland og Region Hovedstaden, benytter det udskældte it-system Sundhedsplatformen fra amerikanske Epic.

"Det er en stor fordel for os at have det samme EPJ-system i hele Vestdanmark, fordi vi ofte rekrutterer fra hinanden. På den måde vil der også være en større fleksibilitet ved at rekruttere nye eller hente vikarer ind. Derudover bliver vores patienter i de højtspecialiserede funktioner henvist til Region Midtjylland, og det er derfor nemmest, at vi har it-løsninger, der passer godt sammen," siger regionsrådsformand Ulla Astman (S) til Dagens Medicin.

Regionen anvender på nuværende tidspunkt EPJ-systemet Clinical Suite fra CSC Scandihealth.

Ny budgetaftale på plads i Region H

Regionsformand lover at forbedre Sundhedsplatformen

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger