ITWatch

Systematic sælger it-system til endnu en kommune

Slagelse Kommune er den 32. kommune, der har valgt Systematics elektroniske borgerjournal til pleje- og omsorgsområdet.

PR/Systematic
Foto: PR/Systematic

Slagelse Kommune har ligesom 31 andre kommuner købt Systematics elektroniske borgerjournal Columna Cura. Kommunen vil efter planen tage systemet i brug ved årsskiftet, fortæller parterne i en pressemeddelse.

Det er omsorgsdelen af borgerjournalen, som Slagelse Kommune har købt. Det betyder, at journalen skal bruges af kommunens hjemmehjælpere og plejehjemspersonale.

"I plejesektoren er det vigtigt, at personalet kan have fokus på borgeren, så borgerne får den optimale omsorg og pleje. Derfor er vores borgerjournal designet, så plejepersonalet skal bruge mindst muligt tid på den, og vi har vægtet et godt overblik og en god brugerflade meget højt," siger Henrik Jespersen, Group Senior Vice President i Systematic, og fortsætter:

"Desuden kan journalen tilgås via en tablet, så personalet kan have den med på farten og ikke skal bruge tid på at skulle forbi et kontor i løbet af dagen."

20 kommuner har indtil videre taget løsningen i brug. Det gælder blandet andre Københavns Kommune, Aarhus Kommune og Esbjerg Kommune.

Når den elektroniske borgerjournal bliver rullet ud til alle de kommuner, som indtil videre har købt systemet, vil den dække mere end 2,4 mio. borgere.

KL: Kommuner har brugt unødige midler på databehandleraftaler

Systematic sælger it-systemer til to kommuner

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger