ITWatch

Advokat angriber Domstolsstyrelsen for "uduelige" it-systemer

Domstolsstyrelsens digitale systemer er under lavmålet, lyder det fra en advokat, der mener styrelsen har ”fejlet på stort set alle parametre”. Domstolsstyrelsen afviser, at den er gået efter billige løsninger.

Domstolsstyrelsen får hård kritik for sit digitale retssagssystem, men IT-direktør Jannie Hilsbo afviser, at systemets problemer skyldes billige løsninger. | Foto: LinkedIn

Domstolsstyrelsens indsats i forhold til at digitalisere den juridiske sagsbehandling er en skændsel, og branchen står tilbage med uduelige systemer, der er dyrere og minde effektive end før digitaliseringen.

Sådan lyder kritikken fra advokat Kristian Strandberg Dreyer, partner i det københavnske advokatfirma Galst, efter at der igen er opstået problemer med Domstolsstyrelsens nye onlinesystem til civile retssager, minretssag.dk.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Bekymringen stiger hos datacenterkunder efter gas-sabotage

Bekymringen for sabotage af den fysiske infrastruktur smitter nu også af på landets datacentre. Globalconnect er opmærksomme på problemet og øger sikkerheden, men datacentrenes brancheforening er mere bekymret for de stigende energipriser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs