ITWatch

Advokat angriber Domstolsstyrelsen for "uduelige" it-systemer

Domstolsstyrelsens digitale systemer er under lavmålet, lyder det fra en advokat, der mener styrelsen har ”fejlet på stort set alle parametre”. Domstolsstyrelsen afviser, at den er gået efter billige løsninger.

Domstolsstyrelsen får hård kritik for sit digitale retssagssystem, men IT-direktør Jannie Hilsbo afviser, at systemets problemer skyldes billige løsninger. | Foto: LinkedIn

Domstolsstyrelsens indsats i forhold til at digitalisere den juridiske sagsbehandling er en skændsel, og branchen står tilbage med uduelige systemer, der er dyrere og minde effektive end før digitaliseringen.

Sådan lyder kritikken fra advokat Kristian Strandberg Dreyer, partner i det københavnske advokatfirma Galst, efter at der igen er opstået problemer med Domstolsstyrelsens nye onlinesystem til civile retssager, minretssag.dk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs