ITWatch

Personale følte sig dårligt rustet til at tage Sundhedsplatformen i brug

Undervisningen i Sundhedsplatformen gjorde brugerne mere forvirrede, end de var i forvejen, fortæller lægesekretær til B.T.

Foto: ritzau/Jens Dresling

Sundhedspersonalet i Region Hovedstaden følte sig for en stor dels vedkommende mindre godt rustet til at tage it-systemet Sundhedsplatformen i brug.

Det skriver dagbladet B.T. med henvisning til en aktindsigt i regionens egen evaluering af det undervisningsforløb, som personalet deltog i op til ibrugtagelsen af Sundhedsplatformen.

74 pct. af kursusdeltagerne gav udtryk for, at de 'i mindre grad' eller 'slet ikke' var rustet til at tage it-systemet i brug.

Ifølge lægesekretær Patricia Lorentz blev brugerne mere forvirrede og opgivende af undervisningen, end de var i forvejen.

"Undervisningen bestod af øvelser på computeren og skriftlige vejledninger, men ofte stemte skærmbillederne i hæfterne ikke overens med, hvordan systemet så ud," siger hun til B.T.

Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen medgiver overfor mediet, at man burde have sørget for en langt bedre uddannelsesindsats.

Region-direktør: Derfor takkede vi nej til mulighed for andet it-system

Regioner lukkede døren for alternativ it-løsning 

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs