ITWatch

Stort dansk it-selskab lander millionaftale til elmarkedet

Et udbud om at levere it-infrastrukturen til Energinets nye flexafregning for de danske elforbrugere er blevet afgjort. Opgaven med at holde hånden under den kritiske infrastruktur tilfalder et af de store danske it-selskaber.

Martin Lervad Lundø (tv), direktør, Databub Energinet og Ole Bach Andersen, vice president i Utilities & Communications, CGI Danmark. | Foto: PR/CGI Danmark

Det bliver den canadiske it-leverandør CGI's danske afdeling, som kommer til at levere infrastrukturen til det statslige selskab Energinets kommende flexafregning for de danske elforbrugere.

Helt konkret skal CGI Danmark levere infrastrukturen til Energinets datahub, som danner grundlaget for den fælles it-platform, alle danske el-aktører kobler op på.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs