ITWatch

Vejdirektoratet sender it-drift i trecifret millionudbud

Vejdirektoratet sender driften af organisationens it-drift i udbud. Udbuddet åbner blandt andet for en outsourcing-aftale på driften af direktoratets datacenter, mens man håber på en lavere pris end sidst, opgaven var i udbud.

Foto: Ritzau Scanpix/Casper Dalhoff.

Vejdirektoratet sender organisationens it-drift i udbud med håbet om, at man kan opnå en lavere pris end sidst, hvor leverandørerne KMD og Atos vandt opgaven. Samtidig åbner direktoratet for, at organisationens datacenterbehov også kan blive en del af udbuddet.

Det skriver Version2 på baggrund af en præannoncering fra Vejdirektoratet.

Kontrakten har en estimeret værdi på mellem 110 og 140 mio. kr. og i Vejdirektoratet håber man, at opnå en billigere pris end sidst it-driften var i udbud.

"Kontrakten er kun på it-drift og det er langt hen ad vejen et genudbud i forhold til to kontrakter med henholdsvis KMD og Atos, de kontrakter udløber i udgangen af marts. Vi håber, at vi kan få en lavere pris end sidst vi skulle have opgaven løst," siger Hanne Sommerfelt, it-chef ved Vejdirektoratet, til Version2.

Oveni i driften for Vejdirektoratet håber man også at kunne flette it-drift for Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement, Havarikommissionen for Civil Luftfart og Jernbane, Kommissarius ved Statens Ekspropriationer på Jylland samt Kommissarius ved Statens Ekspropriationer på øerne ind i udbuddet, da de er relativt små, lyder det.

Esbjerg bliver hjemsted for nyt datacenter 

Fiberboblen er sprunget: Nu skal elselskaberne "bare" hente milliarderne hjem 

Skrappe krav ved frekvensauktioner skal sikre bedre dækning i Danmarks mobilhuller 

Udrulningen af hurtigt bredbånd går langsomt fremad  

Mere fra ITWatch

Russisk svar på Google vil ud af landet

Internationale sanktioner har fået selskabet bag søgemaskinen Yandex til at ville trække sine forretninger ud af Rusland. Det er dog umiddelbart nemmere sagt end gjort.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs