ITWatch

Ny trecifret udbudsopgave hos Region Hovedstaden ender i hænderne på EG

It-leverandøren EG har vundet udbuddet om at levere nyt vagtsystem til Region Hovedstadens sygehuse. Det nye system skal både lette planlægningsopgaven omkring de ansatte og samtidig bidrage til mere smidige patientforløb.

Martin Magelund Rasmussen, direktør i Region Hovedstaden (tv), og Allan Jepsen, adm. direktør i EG Silkeborg Data, giver hånd på aftalen, som sender en trecifret millionordre på nyt personalesystem i EG's retning. | Foto: PR/EG Silkeborg Data

EG Silkeborg Data har sammen med det britiske selskab Allocate Software vundet opgaven med at levere vagtplanlægnings-software til sygehusene i Region Hovedstaden i de næste seks år. Aftalens værdi ligger på et ikke nærmere defineret trecifret millionbeløb.

Det skriver EG Silkeborg Data i en meddelelse til ITWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Investor om digital sundhed: Al fornyelse og vækst de kommende år kommer herfra

Men en tocifret millioninvestering i det digitale sundhedskontor Dawn Health har Lars Marcher, den tidligere Ambu-topchef, nu investeret i fire selskaber dedikeret til digital sundhed. Coronapandemien har pustet til en trend mod digitale sundhedsteknologiske løsninger, der kun kommer til at stige de kommende år, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs