ITWatch

IBM overskrider it-projekt med fire år: Regningen lyder nu på det dobbelte

Et it-projekt til Forsvarsministeriet fra it-leverandøren IBM har sprængt tidsrammen med fire år, mens regningen nu lyder på 2,5 gange det oprindeligt budgetterede.

Foto: /ritzau/AP/Mark Lenihan

Hos Forsvarsministeriet venter man stadig på et it-projekt, som skulle gøre det muligt at planlægge arbejdstiden for de 24.000 ansatte. Men projektet er fire år forsinket, mens regningen er steget fra de oprindeligt budgetterede 39,7 til 102,8 mio. kr.

Det skriver Version2 på baggrund af et aktstykke fra Folketinget, som samtidig viser, at der er blevet givet en ekstrabevilling til projektet på små 50 mio. kr.

Projektet skulle blandt andet give forsvarets chefer et bedre overblik over medarbejdernes arbejdstid, men selvom den forventede levering og idriftsættelse lå i slutningen af 2015, så venter Forsvarsministeriet stadig.

Det forventes nu, at det nye system kan tages i brug i første halvår af 2020.

De gamle kæmper i it-branchen er gået i stå, mens de nye, frække drenge vinder 

IBM-direktør: KMD-medarbejdere kommer med nye kompetencer 

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs