ITWatch

Styrelse starter forberedelsen til nyt Nemid

Det kommende Mitid og Nemlog-in er så småt trådt ind i den indledende fase, hvor styrelse nu vil have virksomheder og offentlige myndigheder til at planlægge udviklingsarbejdet.

Selvom det nye offentlige system Mitid først er sat til at gå i luften i 2020, så er det forberedende arbejde så småt begyndt.

Digitaliseringsstyrelsen skriver i en meddelelse, at virksomheder og offentlige myndigheder nu kan teste den kommende løsnings såkaldte 'snitflader', når det kommende udviklingsarbejde skal planlægges.

Samtidig kommer der en ændring i den nye platform, der betyder, at offentlige og private virksomheder skal igennem såkaldte brokere for at blive tilsluttet til Mitid. Disse brokere skal have en special certificering, mens det skal gøres nemmere at koble sig på Mitid via en broker end direkte på platformen, lyder det.

"Vi vil bestræbe os på løbende at offentliggøre al nødvendig information om de nye systemer. Vi er opmærksomme på, at opgaver af denne type skal planlægges for at muliggøre planlægning af ressourcer og økonomi," siger kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen, Charlotte Jacoby, på styrelsens hjemmeside.

"Vi kommer snart med et nyhedsbrev og en implementeringssektion om de forestående ændringer her på digst.dk, og vi vil også indkalde løbende til informationsmøder for tjenesteudbydere – første gang i efteråret 2018."

Sikkerhed afgørende i den nye Nemid-app

Tre leverandører prækvalificeret i udbud om Nemlog-in

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs