ITWatch

KMD: Teknisk fejl skyld i manglende backup af 82.000 mistede filer

Det var en teknisk fejl, der var årsagen til tabet af mere end 82.000 filer i et KMD-datacenter, skriver Version2.

Et nedbrud i et KMD-datacenter blev dyrt for Roskilde Kommune, da der grundet en teknisk fejl ikke var blevet taget backup. Filerne, der vedrører borgerpleje, kunne derfor ikke genskabes efter nedbruddet.

Det siger direktør og ansvarlig for it-driften i KMD, Lars-Henrik Jessen, til Version2.

"Roskilde Kommune har haft et særligt back-up set-up i forhold til KMD Care i vores driftsmiljø. På baggrund af en teknisk fejl fra KMD's side i den særlige opsætning, blev den relevante back-up ikke foretaget korrekt, og data blev ikke kopieret efter hensigten," skriver Lars-Henrik Jessen i en mail til Version2.

Lars-Henrik Jessen fortæller videre, at der nu arbejdes på at få styr på det tekniske, så fejlen ikke sker igen.

Borgerne vil i den kommende tid skulle levere oplysninger til kommunen, som allerede tidligere er blevet indgivet. Men grundet nedbruddet vil kommunen nu have genskabt noget af det tabte data.

Kommune mister 82.000 dokumenter efter KMD-nedbrud

Her er leverandørerne bag de fire it-projekter med rødt lys

Forsiden lige nu

Skat udviklede ny softwarerobot på 14 dage

En bunke på 30.000 mindre sager hos Skat blev sidste år startskuddet til at udvikle en softwarerobot, der kunne tage sig af sagsbehandlingen. I dag har Skatteforvaltningen etableret et kontor med 11 medarbejdere til at udvikle automatiseringsløsninger.

Microsoft omrokerer på direktionen i Danmark

Microsoft Danmark ryster posen og skifter ud på direktørposter. Det betyder, at der kommer nye chefer i spidsen for it-selskabets kommercielle salg samt for det tekniske løsningssalg.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger