ITWatch

Rapport: Disse barrierer møder offentlige institutioner i digitaliseringen

I en ny rapport kaster Digitaliseringsstyrelsen og Deloitte lys på nogle af de udfordringer, som møder de offentlige institutioner og organisationer, når det kommer til udbredelsen af nye teknologier.

Mens digitaliseringen går sin sejrsgang over det ganske land, så kæmper de offentlige institutioner ikke bare med at udvælge de teknologier, som skal danne grundlaget for den digitale offentlige tilstedeværelse - man kæmper i lige så høj grad med, hvordan man i det hele taget skal implementere disse teknologier.

Det skriver Deloitte i en ny rapport, som er udarbejdet på vegne af Digitaliseringsstyrelsen for at identificere de barrierer, som offentlige institutioner møder, når nye teknologier skal anvendes.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs