ITWatch

Efter historisk år ser Nasdaq tøvende start på 2022 for børsnoteringer

2022 er startet med faldende aktiekurser, og det betyder, at nye børsnoteringer lader vente på sig. Men pipelinen er på plads, fortæller Nikolaj Kosakewitsch, som er adm. direktør hos Nasdaq Copenhagen.

Nikolaj Kosakewitsch er adm. direktør hos Nasdaq Copenhagen. | Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Der har været fart på aktiemarkederne de seneste år, og det kunne man også mærke hos Nasdaq i København i 2021. Det fortæller Nikolaj Kosakewitsch, der er adm. direktør hos Nasdaq Copenhagen.

"I 2020 eksploderede detailkundernes handel, så der skete et tektonisk skift i handelsaktiviteten. Vi havde ikke regnet med, at det ville fortsætte med at ligge på et så højt niveau, og vi havde slet ikke regnet med, at det skulle stige. Så da vi så, at handelsvolumen i 2021 steg med 7 pct., var det ret overraskende," siger han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs