ITWatch

NNIT-formand: Vi skal have reduceret omkostningerne

NNIT's nedjustering af indtjeningen udløser en stribe interne omkostningsbesparelser, siger selskabets formand. Han tror på den lagte strategi, selskabets ledelse og afviser, at NNIT er i krise.

Bestyrelsesformand for NNIT, Carsten Dilling.

NNIT har overrasket ikke mindst sine investorer med, at selskabet tjener langt mindre på dele af sine forretningsaktiviteter, end man hidtil troede.

NNIT nedjusterede 9. maj sine forventninger til hele 2019 efter et skuffende første kvartal, hvor det samtidig kom frem, at selskabets indtjening på dele af sin forretning var lav, samt at storkunden Novo havde lagt pres på selskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs