ITWatch

It-selskab øger fokus på offentlige kunder

For få år siden havde Commentor stort set ingen offentlige kunder, men i dag er en femtedel af selskabets kunder offentlige myndigheder og organisationer. Det offentlige marked skal være med til at bære væksten fremover.

Foto: PR/Commentor

For to år siden var 2 pct. af Commentors kundeportefølje offentlige kunder, men i dag fylder de offentlige kunder 20 pct. af porteføljen.

Stigningen har blandt andet været med til at drive selskabets vækst, og i 2018 hævede Commentor omsætningen med 17 pct.

Det øgede fokus på det offentlige marked har båret frugt, og Commentor blev for nylig udvalgt som en af de 60 leverandører på den store Ski-rammeaftale 02.18. Aftalen har en samlet værdi på op mod 600 mio. kr.

"Den offentlige sektor bliver i stigende grad digitaliseret, og staten, regionerne og kommunerne brugte i 2017 hele 13,4 mia. kr. på nye it-løsninger. Det er derfor et stort marked, vi er en del af, og hvor vi med den nye rammeaftale ser et fortsat øget vækstpotentiale i fremtiden," siger Jesper Dan Christiansen, driftsdirektør i Commentor, i en meddelelse.

Tidligere har driftsdirektøren også peget på, at det offentliges strategi om flere leverandører kan være med til at booste Commentors forretning.

"Det er noget, der passer os rigtig godt som en mindre, mellemstor virksomhed. Vi er 70 mand, så det er en måde for os at kunne konkurrere med de store, så de ikke kommer ind og får monopol på nogle styrelser og myndigheder," sagde han til ITWatch tidligere på måneden.

Stort Ski-udbud afgjort: Her er de udvalgte leverandører

It-selskab vil høste frugterne af offentlig strategi om flere leverandører

Dansk it-selskab løfter omsætningen med 17 procent

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger