ITWatch

Fujitsu vinder kontrakt med Brøndby Kommune

De næste seks år skal Fujitsu levere et administrationssystem til Brøndby Kommune. Kontrakten har en værdi på 20 mio. kr.

Foto: PR/Fujitsu

Fujitsu har vundet en kontrakt om at levere administrationssystemet Prisme 2015 til Brøndby Kommune.

Det skriver Computerworld, der også kan fortælle, at kontrakten har en værdi på 20 mio. kr. og løber over seks år med en option på yderligere to års forlængelse.

EG skal som underleverandør levere løn- og vagtplansystemet Eg Optima til kommunen.

"Vi er meget tilfredse med, at Brøndby Kommune har valgt at fortsætte og udvikle vores allerede eksisterende samarbejde omkring økonomistyringen og nu også udvide det til at omfatte løn- og vagtplansystemet EG Optima. Vi ser meget frem til snarest at tage hul på implementeringen af Prisme 2015 og sætte yderligere skub i den digitale udvikling af kommunen," udtaler David Lange, salgsdirektør og industrileder for offentlig sektor i Skandinavien i Fujitsu, i en meddelelse til Computerworld.

Med kontrakten kan man finde Prise 2015 i otte danske kommuner.

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs