ITWatch

Netcompany har benyttet ulovlige ansættelseskontrakter

Medarbejdere hos it-firmaet Netcompany må ikke fortælle til andre, hvad de tjener, lyder en formulering i en ansættelseskontrakt, som ITWatch har set. Ifølge jurist er det "i klokkeklar" strid med loven. En administrativ fejl, siger Netcompany.

Netcompany har haft et ulovligt krav i sine ansættelsekontrakter. Her taler topchef André Rogaczewski til de ansatte i forbindelse med selskabets børsnotering i starten af juni. | Foto: Ritzau Scanpix/Philip Davali

It-selskabet Netcompany har stillet ulovlige krav til sine ansatte. To jurister vurderer over for ITWatch, at Netcompany har brudt loven i sine ansættelsekontrakter.

Årsagen er, at det hastigt voksende it-selskab har haft et krav om, at medarbejderne ikke må fortælle andre om deres løn.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs