ITWatch

Netcompany: Ingen planer om at bruge flere freelancere

"Det går godt," slår adm. direktør André Rogaczewski fast med henvisning til Netcompanys netop fremlagte kvartalsregnskab. Selskabet mere end indfriede vækstforventningerne, men måtte bruge eksterne konsulenter for at holde dampen oppe. Det er dog ikke planen at gå længere ned ad den vej.

Foto: Ritzau Scanpix/Philip Davali

Netcompany voksede så meget i andet kvartal, at selskabet måtte hyre eksterne konsulenter i både Norge og Danmark til at løse arbejdsopgaverne.

Det fremgår af selskabets regnskab, men adm. direktør André Rogaczewski afviser over for ITWatch, at it-leverandøren i fremtiden vil arbejde efter en model, hvor det er nødvendigt at bruge flere freelancer, som typisk er dyrere end egne folk.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs