ITWatch

It-leverandør køber grund på 11.350 kvm og samler aktiviteter

AV Centers afdeling i Odense har købt en grund på 11.350 kvm, hvor der skal opføres et nyt domicil, der kan huse alle afdelingens aktiviteter.

Foto: PR.

Virksomheden AV Center, der sælger og udlejer audiovisuelle installationer, har købt en grund på 11.350 kvm i Tietgenbyen i Odense, hvor Fyn-afdelingen får nyopført domicil, oplyser Nybolig Erhverv Odense, som har forestået salget.

"Det har længe været et ønske at samle det hele under et tag, og da vi så blev opsagt i en del af vores lejemål på grund af kommende projektudvikling, var det nærliggende at tage skridtet og få samlet alle aktiviteter," siger Henrik Nielsen, adm. direktør for AV Center Odense, i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs