ITWatch

Scales-direktør: Det er usundt at gå på medarbejderrov hos naboen

Det tærer på markedet, at selskaber på skift finder deres nye medarbejdere hos konkurrenterne. På sigt kan det gå ud over projekterne, forholdet til kunderne og produktets omdømme. "Det er ikke særligt sundt," lyder det fra Scales' adm. direktør.

Hasse Bergman, adm. direktør i Scales. | Foto: Steven Achiam

Danske it-selskaber er ofte, på grund af den stigende mangel på kvalificeret arbejdskraft, nødsaget til at gå på rov hos konkurrenterne, når man skal vokse på medarbejdersiden. Men når selskaberne på skift finder deres næste medarbejder hos naboen, løser man ikke det underliggende problem, lyder det fra Hasse Bergman, adm. direktør i Scales, til ITWatch.

"Der mangler nye kræfter, som ikke kommer fra, at vi "låner" folk fra hinanden. Vi har brug for at få flere folk ind - enten helt nye medarbejdere eller fra produkter på vej ud af markedet, som vi kan omskole til ERP-segmentet."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs