ITWatch

Nyt center sætter tyk streg under anvendt teknologi

Nyt kontorfællesskab skal bringe tech-iværksættere og etablerede spillere sammen om kunstig intelligens og maskinlæring med et fokus på anvendelse i forretningsøjemed.

Flemming Adsersen, kommerciel direktør ved Dansk Center for Anvendt Kunstig Intelligens holder åbningstale. | Foto: Kristian Seedorf, Symbion

Et nyt kontorfællesskab med fokus på kunstig intelligens og maskinlæring slog fredag dørene op med taler, hvor hovedpointen lå på at bruge teknologien i forretninger.

Det stemmer også ganske godt i overensstemmelse med navnet, Alexandra Instituttets Dansk Center for Anvendt Kunstig Intelligens, der er rykket ind på tredje sal af Univates kontorfællesskab på Københavns Universitet. Her er øjnene rettet mod særligt etablerede virksomheder, og ikke så meget iværksætteren i kælderen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs