ITWatch

Kritik af tech-selskabs børsintroduktion

Børsen beskriver, at der er kritik af PR-selskab bag børskandidaten Hypefactors børsintroduktion.

Niels Mengel, formand for Dansk Aktionærforening | Foto: Marcus Trappaud Bjørn - POLFOTO

Børskandidaten Hypefactors modtager kritik efter selskabets PR-selskab har skrevet rosende om selskabet uden det, ifølge kritikere, har fremgået tydeligt nok.

Det skriver Børsen.

"Det er fuldstændig uacceptabelt, at en børs-kandidat opfører sig på den måde. Det er ikke i deres egen interesse, og absolut heller ikke i investorernes. Det risikerer at underminere den ellers voksende tillid, vi nu har herhjemme til First North -børsen som en virkelig god børs for mindre virksomheder. Det er godt, det i denne sag blev korrigeret hurtigt," siger Niels Mengel, formand i Dansk Aktionærforening til avisen.

Kritikken kommer efter det PR-firma, selskabet benytter til børsnoteringen, har skrevet rosende om selskabet på nettet uden det, ifølge kritikere, har fremgået tydeligt.

Avisen skriver, at PR-firmaets direktør siger, at man er "ked af, hvis der er nogen, der har fået en forkert opfattelse."

Direktør klar til børsnotering trods andre it-selskabers hårde medfart på minibørs 

Nyt tech-selskabet vil på First North-børsen med PR-platform 

 

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs