ITWatch

Fra hype til gode investeringer: Her giver kunstig intelligens mening

Sammen med bitcoins er kunstig intelligens blevet de store hype-ord i 2017. Amerikansk super-investor guider til, hvordan man finder ægte værdi i den nye teknologi.

Foto: Colourbox

Er al den snak om kunstig intelligens ved at være for meget af det gode? Det mener den amerikanske tech-investor Matt Ocko.

"I dag kan du få en Rotimatic-maskine (en brødmaskine til fladbrød, red.), der påstår at have indbygget kunstig intelligens. Og du kan købe øl, som bliver solgt på at være brygget med kunstig intelligens. Vi har nået toppen i hype-cyklussen omkring kunstig intelligens."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs