Udskudt børsnotering koster på 7N's bundlinje

Bundlinjen er faldet med 17 pct. efter et 2022, hvor konsulenthuset brugte flere penge børsnoteringsprocessen end året før. 
Foto: Pr
Foto: Pr
af NIKOLAJ HARDING

Konsulenthuset 7N brugte ifølge Børsen 12,5 mio. kr. i 2022 på den børsnotering, der på nuværende tidspunkt er lagt på is, og det er en stigning fra de 3,6 mio. kr., man brugte i 2021. 

Det viser sig ifølge mediet på 7N’s bundlinje, som lander på 30,5 mio. kr., hvilket er et fald på 17 pct. sammenlignet med 2021, og ifølge Sebastian Podlesny, adm. direktør i 7N, er processen med at blive børsnoteret en, som man kan lære noget af, og arbejdet kan genbruges, hvis planerne genoptages. 

”Så det faktum, at vi ikke har ringet børsklokken, betyder ikke, at vi ikke fortsætter med at køre firmaet endnu mere professionelt,” siger han til mediet. 

Jeppe Hedaa, der er bestyrelsesformand og majoritetsejer i 7N, erklærer sig over for Børsen tilfreds med regnskabet, som viser en omsætning, der er steget med 14 pct. til 1,4 mia. kr., men samtidigt et driftsresultat, der er faldet fra 54,1 mio. kr. til 43,7 mio. kr.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også