ITWatch

Epico-direktør: Vi skal have mere fokus på kolde hænder

Freelancekonsulenthuset Epico savner fokus på it-kompetencer i den offentlige sektor og arrangerer en række debatter om emnet på Folkemødet på Bornholm.

Fra venstre mod højre ses Per Ørum, fra Ørum Advice, som moderator, Jens Hornemann,direktør og næstformand i Dansk IT’s offentlige udvalg, Adam Lebech, vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen, Signe Lynggaard Madsen, adm. direktør i SKI og Carsten Tesgaard, Public Sales Manager i EPICO-IT. | Foto: Epico / PR

Epico-it, der er et freelancekonsulenthus med 500 it-konsulenter, arrangerer på årets Folkemøde en række debatter med politikere og repræsentanter for offentlige institutioner og interesseorganisationer.

Det sker for at sætte fokus på manglen på “kolde hænder” og kvalificerede it-kompetencer i den offentlige sektor, fremgår det af en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs