ITWatch

Dansk hostinghus henter tidligere Globalconnect-topchef ind i bestyrelsen

Christian Holm Christensen, den tidligere adm. direktør i Globalconnect og nuværende topchef i Fuzion, indtræder i SAC-ITs bestyrelse.

Foto: FOTOBOOKING.DK/Zibra/PR

Hosting- og konsulenthuset SAC-IT har fået et nyt medlem af bestyrelsen, efter at virksomheden har valgt at få Chrstian Holm Christensen, der tidligere har været adm. direktør i Globalconnect, ombord.

Det oplyser SAC-IT i en pressemeddelelse.

Ifølge selskabet betyder indtrædelsen af Christian Holm Christensen, som i dag er adm. direktør hos Fuzion, at virksomheden styrker sin profil og struktur, hvilket man anser som værende nøglen til vækst og succes i fremtiden.

”Det er en cadeau til hele teamet hos SAC-IT, at det er lykkedes at tiltrække en kapacitet som Christian Holm Christensen til vores bestyrelse. Det viser, at strategien, som blev lagt i 2020, bærer frugt, hvor opkøbet af Telias hostingforretning blandt andet også har bidraget positivt til den vækstrejse SAC-IT er godt i gang med,” udtaler Jackie Amelung, adm. direktør i SAC-IT i meddelelsen.

Fremgang hos hosting-udfordrer

Rig medejer og opkøb skal gøre miniput til storspiller på hosting

Telia sælger sin hostingforretning

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs