ITWatch

Netcompanys kursmål sænkes af amerikansk investeringsbank

Storvækst udeblev i Netcompanys regnskab torsdag. Nu har amerikansk investeringsbank sænket kursmålet, men fastholder et køb.

Foto: PR

Kursmålet for aktien i Netcompany er torsdag blevet sat ned med 6 pct. til 525 kr. fra førhen 560 kr. af den amerikanske investeringsbank Citigroup.

Det fremgår af data fra Bloomberg News.

Anbefalingen af aktien fastholdes på ”køb” af analytiker Balajee Tirupati. Det nye kursmål indikerer da også stadig et potentiale på knap 40 pct. i forhold til lukkekursen torsdag i 378,80 kr.

Citigroup har haft en købsanbefaling af aktien i Netcompany siden december 2020, da kursen på aktien lå i 555 kr.

Netcompany-topchef om Mit.dk-nedbrud: Får ingen betydning for vores rennomé

Her er regeringens digitaliseringsstrategi

Netcompany-tilkøb øger volumen men presser indtjening

Mere fra ITWatch

Penneo øger omsætning og underskud

Tech-selskabet, der i april flyttede fra First North til hovedbørsen, gik markant frem i første kvartal. Selskabet venter at investere massivt i at udvide, og nedjusterer derfor forventningerne til driftsindtjening markant.

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Hollandsk tech-investor retter blikket mod Danmark

Med en ny milliardfond i ryggen har den hollandske investor Endeit Capital fokus på at interessante investeringsemner på det danske marked. ”Vi har været og er i dialog med danske iværksættere,” lyder det fra Endeits nordiske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs