ITWatch

Coronakrisen gav it-konsulenthus et stort dyk

Et af landets it-konsulenthuse oplever betydeligt fald i indtjeningen efter krisen, der har ramt selskabet i form af tabte ordrer. Men nu venter man storvækst fremover som følge af ny strategi.

Foto: Valtech/PR

Konsulenthuset Valtech, der blandt andet rådgiver i digital omstilling, måtte lægge ryg til tabte ordrer under krisen, fremgår det af selskabets regnskab, der netop er aflagt.

Valtech ender i den laveste indtjening i en længere årrække med et overskud på 6,8 mio. kr. i 2020 som følge af krisen. Det fremgår af selskabets ledelsesberetning i regnskabet. Året før tjente Valtech 8,5 mio. kr. ud af en omsætning der i 2019 endte på 151 mio. kr. Denne falder tilsvarende i 2020 som følge af krisen til 143 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs