ITWatch

Det er hårdt arbejde at rykke op på listen over it-konsulenter

For første gang har selskabet Myresearch gennemgået kundernes syn på it-konsulenter og analysen sender flere af de største til tops, mens flere mindre henter ros på kundetilfredshed. Det er hårdt arbejde at kæmpe sig op på listerne, siger manden bag undersøgelsen.

Foto: PR

Det har betydning for selskaber at være kendt og respekteret i markedet og det gælder også it-konsulenthuse, som Myresearch har gennemgået i en stor undersøgelse, hvor over 700 it-ansvarlige er blevet spurgt til, hvilke firmaer de vælger.

Og erfaringen fra tilsvarende undersøgelser af andre brancher er, siger stifter og partner i Myresearch, Mogens Østergaard, at et stærkt brand i en branche har stor betydning - også for de finansielle resultater.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Cisco registrerer ny proforma-direktør

Den fratrådte Cisco-direktør Carsten Videkrantz har i længere tid stået som aktiv direktør i CVR-registeret, men nu er der ifølge registeret en ny mand i spidsen for virksomheden. Overfor ITWatch understreger Cisco, at den nye direktør er midlertidig.

Telenor fylder rundt: Spår store forandringer i fremtiden

I dag er det 30 år siden, at det daværende Sonofon slog dørene op. Undervejs har der været heftig turbulens og forandringer - men fremtiden tilhører mobilbranchen, slår topchef Lars Thomsen fast i dette fødselsdagsinterview, hvor han samtidig kommer med en vild forudsigelse for 5G.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs