ITWatch

Norsk konsulenthus har gjort sig værdifulde erfaringer med dansk købmandsmentalitet

ÅRET DER GIK: Han troede, han kendte os danskere, men det var først, da han flyttede hertil, at det stod helt klart, at vi er drevet af en anden mentalitet end nordmændene. Jon-Gunnar Aasen ser tilbage på et år, hvor han som dansk landechef har skullet sælge cloud-ydelser fra Google i et land, hvor mange sværger til Microsoft.

Foto: Computas/PR

Det var ikke lige sådan, Jon-Gunnar Aasen havde regnet med, at hans start ville blive i Danmark, da han ved årsskiftet drog sydover fra Norge og bosatte sig på Amager med sin familie.

Han skulle sætte fuld fart på udbredelsen af Google Cloud-løsninger som landechef for det norske konsulenthus Computas i Danmark. Et land, der populært bliver kaldt for Microsoft-land, fordi de fleste virksomheder intuitivt finder det mest betryggende at købe it-ydelser fra udvikleren bag Windows.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Cisco registrerer ny proforma-direktør

Den fratrådte Cisco-direktør Carsten Videkrantz har i længere tid stået som aktiv direktør i CVR-registeret, men nu er der ifølge registeret en ny mand i spidsen for virksomheden. Overfor ITWatch understreger Cisco, at den nye direktør er midlertidig.

Telenor fylder rundt: Spår store forandringer i fremtiden

I dag er det 30 år siden, at det daværende Sonofon slog dørene op. Undervejs har der været heftig turbulens og forandringer - men fremtiden tilhører mobilbranchen, slår topchef Lars Thomsen fast i dette fødselsdagsinterview, hvor han samtidig kommer med en vild forudsigelse for 5G.

It-selskab i udbrud: Omsætningen stikker af

Advania oplevede i 2021 en omsætningsvækst på 60 pct. fra året før, og på bundlinjen kan det også ses, hvor resultatet ender på næsten 13 mio. kr. mod 1,4 mio. kr. året før.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs