ITWatch

Milliardstort konsulenthus har sat vækstplaner på hold og det gavner indtjeningen

Konsulenthuset 7N skulle reelt have ekspanderet til udlandet, men coronakrisen har sat en stopper for det meste, og opbremsningen i investeringer gavner indtjeningen, viser helt nye tal fra selskabet. Topchefen øjner derfor nyt rekordår.

Jeppe Hedaa er topchef i 7N. | Foto: Philip Flindt/7N/PR

Konsulenthuset 7N har trodset coronakrisen, viser selskabets interne opgørelse efter de første seks måneder af 2020 og fortsætter selskabets resultater, så er endnu et rekordår i udsigt, vurderer topchef Jeppe Hedaa.

"Coronatiden har gjort, at vi simpelthen ikke har været i stand til at bruge de penge, vi havde planlagt. Hverken med de investeringer, vi havde planlagt, eller på de helt basale udgifter, der ligger i at drive et selskab som vores, f.eks. rejser. Vi har ikke kunnet flyve nogen steder det sidste halve år, og det slår igennem på tallene," siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs