ITWatch

Her er chefen der skal udføre C2IT's konsulentsats

C2IT har hentet erfaren direktør ombord til at føre selskabets satsning på at blive nummer tre indenfor freelancekonsulenter herhjemme.

Foto: PR

C2IT har sat gang i et storsats indenfor freelance konsulenter, som ITWatch beskriver i dag, og til at føre arbejdet ud i livet, har selskabet hentet en erfaren topchef ombord.

Ind kommer Mads Fischer Rasmussen, der med virkning fra 1. februar er ansat som direktør for den samlede forretning i People IT og det tilkøbte Ahoc, der er købt til som afsæt for satsningen.

Mads Fischer Rasmussen har tidligere været i C2IT og kommer senest fra et job som adm. direktør i Sekoia, skriver C2IT. Han har sammenlagt været i it-branchen i over 20 år.

Blandt andet med Cloud Services til plejesektoren og Managed Services til indkøbsfunktionerne hos de største virksomheder og organisationer i Europa og USA, lyder det.

"Mads’ opgave er samtidig at udvikle og digitalisere forretningen på samme måde, som vi arbejder med digitalisering hos vores kunder i hele C2IT gruppen. På den måde vil vi også styrke vores gode match mellem opgave og konsulent samt udnytte vores innovationskraft til at udvikle nye forretningsmodeller til det danske og udenlandske freelancemarked," skriver C2IT.

Han afløser direktør Benthe Andersen, der fortsætter med ansvaret for kunderne i det vestlige Danmark.

Tidligere C2IT-afdelinger lægges sammen med Mentor IT

Konsulenthus køber softwareselskab og varsler flere opkøb

 

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger