ITWatch

7N-chef: Virksomhedernes topchefer skal interessere sig for it

Tiden hvor det var it-afdelingen, der styrede en virksomheds it, er definitivt forbi og i stedet skal virksomhedernes topledelser dyber ned i de digitale problemstillinger, mener 7N's Jeppe Hedaa.

Foto: Philip Flindt/7N/PR

Jeppe Hedaa, topchef bag it-konsulenthuset 7N, forudser en fremtid hvor it-afdelingerne for alvor bliver udfordret på deres eksistens. Det siger han i et interview med Computerworld.

Hele det digitale skal proffesionaliseres efter 50 år hvor han siger, at it-afdelingerne har stået med det mystiske it.

"Mange topledere kan godt se, at det ikke går længere. Det er et for væsentligt og dyrebart et område for virksomhederne, så toplederne bliver nødt til at stikke snablerne ned i det," siger han.

7N har med flere forskellige forsøg nærmet sig milliarden i omsætning og har, med selskabets formand it-rigmanden Preben Damgaard i spidsen, sat snuden op efter en stadig større andel af sin forretning i udlandet, som Damgaard forklarede for ITWatch.

"Vi skal gerne opnå, at en større andel af 7Ns omsætning kommer udenfor landets grænser," lød det fra Preben Damgaard.

"Danmark er bare stadig en meget stor del af vores omsætning, men vi skal gerne vokse endnu mere i udlandet end i Danmark og det har vi en stor appetit på," sagde Preben Damgaard og tilføjede:

"Der er et stort stort potentiale i udlandet, som vi vil jagte nu. Vi har prøvet at internationalisere, men i forhold til, hvad der er af potentiale, er vi kun lige begyndt."

ITWatch sætter fokus på begyndende opbremsning hos it-konsulenthusene

Lars Hagerup er gået fra at være konsulent i Accenture til it-leder på offentligt sygehus

 

 

 

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger