ITWatch

Konsulenthus henter ny topchef

Conecto har hentet jurist som ny topchef. Han skal fortsætte it-konsulenthusets transformation mod managed services.

Foto: Pexels

Det danske it-konsulenthus Conecto har ansat Tobias Nawrocki som ny topchef, skriver Computerworld.

Han er hentet fra en stilling som advokatfuldmægtig hos Integra Advokater, men har været en del af Conectos bestyrelse det seneste år.

"Jeg skal fortsætte den her transformation mod at være en forretning, der er mere drevet af managed services frem for en mere traditionel konsulentforretning. Vi skal ud og favne kunderne bredere, end vi har været vant til," fortæller han til Computerworld om strategien for Conecto, der primært specialiserer sig i Citrix, Cisto og Imprivata.

Conscia-udfordrer stormer frem

Dansk it-leverandør henter ny regionsdirektør til Sjælland 

Mere fra ITWatch

Penneo øger omsætning og underskud

Tech-selskabet, der i april flyttede fra First North til hovedbørsen, gik markant frem i første kvartal. Selskabet investerer massivt i vækst, og nedjusterer derfor forventningerne til driftsindtjening markant.

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Hollandsk tech-investor retter blikket mod Danmark

Med en ny milliardfond i ryggen har den hollandske investor Endeit Capital fokus på at interessante investeringsemner på det danske marked. ”Vi har været og er i dialog med danske iværksættere,” lyder det fra Endeits nordiske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs