ITWatch

Prodata-direktør gør status efter et år med nye ejere

Der er blevet investeret betydeligt mere i konsulenthuset Prodata Consult, efter kapitalfonden Polaris sidste år købte størstedelen af selskabet.

Søren Rode er adm. direktør i Prodata Consult. | Foto: Gregers Tycho/ERH

For lidt over et år siden købte kapitalfonden Polaris 70 pct. af it-konsulenthuset Prodata Consult, og det har givet selskabet markant flere midler at gøre godt med. Direktør og stifter, Søren Rode, vurderer, at investeringerne i selskabet er steget med omkring 30-50 pct. under de nye ejere.

Det skriver Computerworld.

"Siden Polaris er kommet ind er der blevet investeret rigtig meget i selskabet. Både i organisationen og i platformen i det hele taget. Investeringerne er meget større, end de var tidligere," fortæller Søren Rode til Computerworld.

Der er blandt andet blevet brugt penge på en COO, CFO, på den interne HR-platform og på organisationen generelt. Derudover er der investeret i flere medarbejdere og skudt flere penge i et polsk udviklingscenter.

I 2018 slog selskabet sin egen rekord og omsatte for 956 mio. kr., mens indtjeningen blev tæt på fordoblet fra 21 mio. i 2017 til 37 mio. kr. I år satser Prodata på at runde en milliard i omsætning.

Prodata: Salget til kapitalfond var hårdt

Konsulenthus: Vi slår 7N på både omsætning og indtjening 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs