ITWatch

Medie: Netcompany går på børsen til opskruet værdisætning

Når Netcompany skal børsnoteres, vil det ske til en værdisætning, der er højere end hidtil antaget, skriver Berlingske Business.

Foto: PR/Netcompany

Netcompany ventes at blive vurderet til at være mere end seks mia. kr. værd, når it-konsulenthuset går på børsen,

Det skriver Berlingske Business med henvisning til "flere centrale kilder," som udtaler sig anonymt.

Ifølge mediet har det hidtil været antaget, at værdisætningen ville blive fem mia. kr., men en kilde oplyser altså til avisen, at selskabet vil blive værdisat "noget højere."

Overfor ITWatch forklarede adm. direktør André Rogaczewski tidligere i dag, at børsnoteringen skal skabe fundament for opkøb.

"Vi har god vækst i Danmark, der trods alt er vores base og vores kerneforretning, og vi har påbegyndt en rigtig spændende rejse i det nordeuropæiske med vores kontorer i både Norge og England, så jeg synes, at det timingmæssigt er helt perfekt," lød det.

Rogaczewski: Børsnotering skaber fundament for flere opkøb

Børsnotering bedste mulighed for Netcompany 

Mere fra ITWatch

Investor om digital sundhed: Al fornyelse og vækst de kommende år kommer herfra

Men en tocifret millioninvestering i det digitale sundhedskontor Dawn Health har Lars Marcher, den tidligere Ambu-topchef, nu investeret i fire selskaber dedikeret til digital sundhed. Coronapandemien har pustet til en trend mod digitale sundhedsteknologiske løsninger, der kun kommer til at stige de kommende år, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs