ITWatch

Konsulenthus oplever voldsomt pres på priserne

Der er benhård konkurrence blandt it-konsulenthusene. Det presser priserne, men alligevel kan Zenit Consult se tilbage på 2017 med fremdrift på bundlinjen.

Foto: /Ritzau/Mikkel Tariq Khan

Efter mere end 20 år som adm. direktør for it-konsulenthuset Zenit Consult har Michael Willumsen oplevet, både når pilen peger op og nedad i it-branchen. Lige for tiden peger den opad, og det gør udviklingen også for Zenit Consult.

Det bekræfter et blik på selskabets seneste årsregnskab, der viser en vækst i bruttofortjenesten på 18 pct. Den landede på 36,4 mio. kr. i 2017. Zenit Consult oplyser ikke sin omsætning, men der var ligeledes fremgang i årets resultat. Det lød på et overskud på 10,5 mio. kr. sidste år mod 8,5 mio. kr. i 2016, hvilket svarer til en vækst på 24 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs