ITWatch

IBM-direktør springer ud som rådgiver

Jobbet som direktør i IBM bliver skiftet ud med rollen som konsulent for Sven Kolstrup, der forlader it-leverandøren efter mange år som direktør for den danske forretning.

Foto: PR

Efter 17 år som direktør i IBM Danmark forlader Sven Kolstrup nu selskabet for at blive konsulent i Mio Management. I stillingen som såkaldt executive consultant, skal han fremover rådgive i salg, ledelse og forrretningsstrategi.

Sven Kolstrup har været i it-branchen i mere end 30 år, hvor han i IBM har haft forskellige arbejdsområder som it-service, outsourcing, business consulting og account management for store kunder både i Danmark og internationalt. Derudover var han i en periode en del af it-leverandørens direktion.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs