ITWatch

Dansk IoT-startup indgår samarbejde med global it-gigant

IoT-startuppen Eupry indgår nyt samarbejde med den globale spiller Atos, der vil integrere den danske teknologi i sine løsninger.

Foto: Colourbox

Med 120.000 medarbejdere på verdensplan og en omsætning på 12 mia. euro tilhører Atos den globale superliga inden for it-verdenen.

Til sammenligning opererer den danske startup Eupry i en lidt mindre skala, men ikke desto mindre har de to selskaber fundet sammen og indgået et nyt samarbejde på IoT-området.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Samarbejdet betyder blandt andet, at Atos vil integrere Euprys teknologi i sine IoT-løsninger inden for cloud og on premise. Konkret vil Atos' løsninger tage Euprys teknologi med avancerede temperatursensorer forbundet til internettet i brug.

"Samarbejdet med Atos vil være med til at accelerere vores vækstplan. I løbet af de følgende år vil vi vokse fra 20 til 60 medarbejdere," siger Adam Hartmann, adm. direktør hos Eupry, i meddelelsen.

Det danske selskab leverer services målrettet lægemiddelvirksomheder, hospitaler, laboratorier og fødevare- og detailvirksomheder, der hjælper med at automatisere compliance-processor.

Fra Atos' side ser man et potentiale i samarbejdet, der kan omstille kundernes forretning til praktiske IoT-løsninger.

"Det nye samarbejde med Eupry udbygger Atos' fodaftryk inden for vertikale IoT-løsninger, i overensstemmelse med Atos' treårige vækstplan og ønske om at udvide vores danske fodaftryk inden for området," udtaler Niels Thomsen, vicepræsident hos Atos International, i meddelelsen.

Samarbejdet mellem Eupry og Atos er kommet i stand via et program, som Innovation Centre Denmark i München (ICDK) står bag.

GoB2B-programmet har til formål at introducere danske startup-virksomheder til aktører inden for industrien i München.

Atos' danske landechef er stoppet på posten  

Atos skal levere kvantecomputer til DTU

Global it-spiller skal stå for driften af Novozymes it-infrastruktur 

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs