ITWatch

Dansk IoT-startup indgår samarbejde med global it-gigant

IoT-startuppen Eupry indgår nyt samarbejde med den globale spiller Atos, der vil integrere den danske teknologi i sine løsninger.

Colourbox
Foto: Colourbox

Med 120.000 medarbejdere på verdensplan og en omsætning på 12 mia. euro tilhører Atos den globale superliga inden for it-verdenen.

Til sammenligning opererer den danske startup Eupry i en lidt mindre skala, men ikke desto mindre har de to selskaber fundet sammen og indgået et nyt samarbejde på IoT-området.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Samarbejdet betyder blandt andet, at Atos vil integrere Euprys teknologi i sine IoT-løsninger inden for cloud og on premise. Konkret vil Atos' løsninger tage Euprys teknologi med avancerede temperatursensorer forbundet til internettet i brug.

"Samarbejdet med Atos vil være med til at accelerere vores vækstplan. I løbet af de følgende år vil vi vokse fra 20 til 60 medarbejdere," siger Adam Hartmann, adm. direktør hos Eupry, i meddelelsen.

Det danske selskab leverer services målrettet lægemiddelvirksomheder, hospitaler, laboratorier og fødevare- og detailvirksomheder, der hjælper med at automatisere compliance-processor.

Fra Atos' side ser man et potentiale i samarbejdet, der kan omstille kundernes forretning til praktiske IoT-løsninger.

"Det nye samarbejde med Eupry udbygger Atos' fodaftryk inden for vertikale IoT-løsninger, i overensstemmelse med Atos' treårige vækstplan og ønske om at udvide vores danske fodaftryk inden for området," udtaler Niels Thomsen, vicepræsident hos Atos International, i meddelelsen.

Samarbejdet mellem Eupry og Atos er kommet i stand via et program, som Innovation Centre Denmark i München (ICDK) står bag.

GoB2B-programmet har til formål at introducere danske startup-virksomheder til aktører inden for industrien i München.

Atos' danske landechef er stoppet på posten

Atos skal levere kvantecomputer til DTU

Global it-spiller skal stå for driften af Novozymes it-infrastruktur

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger