ITWatch

Globalconnect: Vi står i internettets hjerte

Globalconnects nye datacenter er allerede halvt udlejet, og det er nødvendigt, når man står i en teknologisk revolution, fortæller adm. direktør Christian Holm Christensen til åbningen. Borgmester hylder det gode samarbejde.

Fra venstre, Michael Ziegler (K), borgmester i Høje-Taastrup Kommune og Christian Holm Christensen, adm. direktør i Globalconnect trykker på startknappen til to dieselgeneratorer, der skal levere strøm til nyt datacenter. | Foto: Foto: Jens Mikél Jensen

Et fysisk datacenter man kan tage og føle på, er den helt grundlæggende byggesten i internettet, der ellers til dagligt kan være svært at se.

Sådan lyder det fra Globalconnects adm. direktør Christian Holm Christensen, der i anledning af dagens åbning af yderligere 3000 kvm datacenter holder en åbningstale, der i teknikkens tegn oplevede kortvarige problemer med lyden på mikrofonen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Bekymringen stiger hos datacenterkunder efter gas-sabotage

Bekymringen for sabotage af den fysiske infrastruktur smitter nu også af på landets datacentre. Globalconnect er opmærksomme på problemet og øger sikkerheden, men datacentrenes brancheforening er mere bekymret for de stigende energipriser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs