ITWatch

Globalconnect: Vi står i internettets hjerte

Globalconnects nye datacenter er allerede halvt udlejet, og det er nødvendigt, når man står i en teknologisk revolution, fortæller adm. direktør Christian Holm Christensen til åbningen. Borgmester hylder det gode samarbejde.

Fra venstre, Michael Ziegler (K), borgmester i Høje-Taastrup Kommune og Christian Holm Christensen, adm. direktør i Globalconnect trykker på startknappen til to dieselgeneratorer, der skal levere strøm til nyt datacenter. | Foto: Foto: Jens Mikél Jensen

Et fysisk datacenter man kan tage og føle på, er den helt grundlæggende byggesten i internettet, der ellers til dagligt kan være svært at se.

Sådan lyder det fra Globalconnects adm. direktør Christian Holm Christensen, der i anledning af dagens åbning af yderligere 3000 kvm datacenter holder en åbningstale, der i teknikkens tegn oplevede kortvarige problemer med lyden på mikrofonen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs