ITWatch

Datacenter-boss spår hård fødsel for nye iværksættere

Det bliver meget svært for nye datacenter-iværksættere at rykke ind på det sjællandske marked, hvor to spillere i form af Globalconnect og Interxion dominerer. Det vurderer sidstnævntes adm. direktør Peder Bank.

Peder Bank er adm. direktør for Interxion. | Foto: PR/Interxion

Det bliver hårdt at komme ind på markedet for danske datacentre, spår Interxion, der er blandt Danmarks største datacentre. Udmeldingen kommer som en reaktion på, at en håndfuld håbefulde iværksættere vil skabe deres eget nye datacenter for at ruske op i markedet.

At indgangen bliver hård skyldes, at en af de rigtigt store styrke for de markedsførende datacentre i Danmark er, at mange virksomheder er forbundet. På den måde kan kunderne få adgang til flere ydelser. Interxion har eksempelvis aftaler med de danske internetudbydere, televirksomheder og serviceudbydere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs