ITWatch

Apples mobilrevolution fylder 10 år

Apple kan se tilbage på en milliardsucces med et årti på bagen. Iphonen har forandret måden, vi bruger teknologi på.

Foto: Jens Dresling/Ritzau/Arkiv

Ti år efter debuten kan Apple i disse dage se tilbage på 1,08 mia. solgte Iphones. Det skriver Berlingske Business.

Smartphonen, der revolutionerede mobilmarkedet, kan således fejre sin første to-cifret fødselsdag, men den kommer næppe til at gentage festligheder om 10 år igen. I hvert fald ikke i den form Iphone har haft siden sin undfangelse i 2007. Sådan lyder en forudsigelse om fødselsdagsbarnets fremtid i Wall Street Journal .

"Apple vil sikkert stadig sælge et skinnende rektangel. (På det tidspunkt vil iPhones også kunne være tynde og foldbare eller kunne rulles sammen ligesom gammel papyrus.) Men pakken af apps og tjenester, som i dag er centreret om den fysiske iPhone, vil være flyttet over til andre, mere passende og lige så duelige enheder – et "kropsnet" af computere, batterier og følere på vores håndled, vores ører, i vores ansigt, og Gud ved hvor ellers. Vi vil lade Iphonen ligge oftere og oftere," skriver den amerikanske avis ifølge Berlingske Business.

Apple får milliard-bank af Kinas største chat-app 

Apple og Nokia har taget et sug af fredspiben og begravet stridsøksen 

Mere fra ITWatch

Dansk MSP-selskab kommer på norske hænder

Norske Netnordic har sat kløerne i en dansk managed service provider med fokus på cloud-, netværks- og -infrastrukturtjenester. Handlen fordobler Netnordics antal af medarbejdere i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs