Satellit-selskabet Rovsing fastholder forventningerne

Det børsnoterede Rovsing forventer forsat et driftresultat omkring en til to mio. kroner (Opdateret)
Foto: Sebastian G. Brandenhoff
Foto: Sebastian G. Brandenhoff
MarketWire

Rovsing fastholder forventningerne til det forskudte regnskabsår 2022/23 om en omsætning i niveauet 28-30 mio. kr. samt et driftsresultat, EBITDA, på 1-2 mio. kr.

Overskuddet i Rovsing, som leverer systemer til testning af satellitter, var negativt påvirket af øgede omkostninger til nyansættelser, oplyser selskabet i sit regnskab for tredje kvartal af det forskudte regnskabsår 2022/23.

Selskabet ser gode vækstmuligheder i de kommende år og kigger på flere muligheder for at styrke sin kapitalstruktur, fremgår det ligeledes af dagens regnskab.

Driftsoverskuddet, EBITDA, blev 0,3 mio. kr. i kvartalet mod 0,2 mio. kr. i samme kvartal sidste år. Overskuddet blev hentet med baggrund i en omsætning, der steg til 7,2 mio. kr. fra 6,8 mio. kr.

Selskabet fremhæver at ordrebogen er rekordstor, da den udgør 69,3 mio. kr., som ventes leveret i de kommende to regnskabsår.

Der ventes fortsat volatile forsyningskæder i resten af 2023 som følge af krigen i Ukraine med priser og behandlingstider til følge, oplyses det i regnskabet.

Rovsing fastholder forventningerne til det forskudte regnskabsår 2022/23 om en omsætning i niveauet 28-30 mio. kr. samt et driftsresultat, EBITDA, på 1-2 mio. kr. Forventningerne blev nedjusteret i forbindelse med havårsregnskabet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også