Coolshop udvider med nyt lager på mindst 10.000 kvadratmeter

Jacob Risgaards selskab Coolshop bygger på grund af pladsmangel et nyt lager i Nørresundby ved Aalborg.
Foto: Aleksander Klug
Foto: Aleksander Klug
Af Ritzau

Onlinevirksomheden Coolshop udvider sit lagerområde i Nørresundby ved Aalborg, Coolshop City, med et nyt lager på mindst 10.000 kvadratmeter.

Det fortæller medstifter af virksomheden Jacob Risgaard til erhvervsmediet Finans.

”Vi har brug for at udvide kapaciteten. Vi mangler både kontorpladser og ekstra lagerplads, og det får vi nu. Der bliver ikke sparet på noget, og drømmen er fortsat at etablere en stor, lækker Coolshop-butik samme sted,” siger Jacob Risgaard til Finans.

Lagerinvesteringen ligger ifølge medstifteren på et trecifret millionbeløb. Virksomheden er også i dialog med kommunen omkring drømmen om den store butik.

Dørene til Coolshop Citys eksisterende 22.000 kvadratmeter blev slået op i januar 2020.

Beslutningen om lagerudvidelsen kommer i kølvandet på nedlukningen af et tidligere lager i HI Park mellem Herning og Ikast.

”Ændringen giver Coolshop mulighed for at samle logistikken på én lokation, hvilket forventes at medføre en række forretningsmæssige fordele med hensyn til bæredygtighed og den samlede logistik,” skrev Coolshop i en pressemeddelelse i december.

Selskabet bag Coolshop, Entertainment Trading, ejes af Jacob Risgaard, brødrene Mike og Mark Dalsgaard Nielsen og manden bag tøjkoncernen Bestseller, Anders Holch Povlsen.

Ud over at være medstifter af onlinevirksomheden så er Jacob Risgaard kendt fra tv-programmet ”Løvens Hule”. Her har han investeret i håbefulde erhvervsdrivendes virksomheder siden sæson fem i 2020.

Coolshop blev grundlagt af de to brødre Mike og Mark Dalsgaard Nielsen tilbage i 2002, hvorefter Jacob Risgaard senere stødte til. Det fremgår af virksomhedens hjemmeside.

I sit seneste afsluttede regnskabsår, som gik fra 1. juli 2021 til 30. juni 2022, opnåede Entertainment Trading et overskud på 87,5 millioner kroner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også