ITWatch

Bank ser kursfald i GN som en oplagt mulighed for at købe op

Med et kursdyk på 30 pct. siden sommer er det et attraktivt tidspunkt for investorer at købe aktier i GN, mener analytiker i Jyske Bank.

Foto: GN Store Nord / PR

Et kursfald på 30 pct. siden toppen i juli har bragt prissætningen for GN-aktien ned i et attraktivt niveau relativt til rivalerne.

Det vurderer Jyske Bank, som af den årsag har valgt at hæve anbefalingen af aktien til "køb" fra "hold".

Efter kursfaldet er GN ifølge banken gået fra at handle med en præmie på 10-20 pct. i starten af året til nu at handle til en rabat på over 20 pct.

"Markedet synes således fuldt ud at have indregnet forventningen om, at GN Hearing står til at miste markedsandele igennem den nuværende produktcyklus. Vi ser derfor kursfaldet som en oplagt mulighed for at supplere op i aktien," skriver aktieanalytiker Janne Vincent Kjær fra Jyske Bank i et notat.

Hun tilføjer, at der på kort sigt stadig er usikkerhed knyttet til komponentmanglen, der gør det svært for det andet forretningsben – GN Audio – at levere 10 procents vækst i 2022.

"Forventningerne er dog kommet ned, og vi ser problemerne med manglen på mikrochips som midlertidige, hvorfor vi forventer en normalisering i løbet af året," skriver analytikeren.

Bankens kursmål er hævet til 450 kr. fra 430 kr. efter indregning af opkøbet af Steelseries, som blev gennemført forleden.

GN handler mandag morgen 0,5 pct. lavere i 387,50 kr.

GN-chef glæder sig over købet af Steelseries

GN sætter flueben ved købet af gamervirksomheden Steelseries 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs