ITWatch

Frameo opnår mere end 3000 procent vækst

Producenten af digitale rammer er den øverste teknologivirksomheds i året Børsen Gazelle med en vækst på 3257 pct. Især det amerikanske marked skubber til væksten.

Billeder af stifterne af virksomheden Frameo. Virksomheden er startet som et projekt på universitet for de tre af dem, der læste digital design på Aarhus Universitet. De producerer software til rammer, som kan få billederne i rammerne til at skifte, og har bl.a. solgt produktet til en virksomhed, der har amerikanske Wal-Mart som kunde. Bagerste række fra venstre: Kasper Borup, Emilie Christiansen, Tobias Alrøe Forreste række fra venstre: Nikolaj Schmidt, Torben Ulrich, Jesper Rasmussen og Rune Haugaard. | Foto: Mads Frost

Den danske softwareleverandør til digitale billedrammer Frameo har opnået en vækst på hele 3257 pct. og er den bedst placerede teknologivirksomhed i dette års Børsen Gazelle.

Det er især det amerikanske marked, der er årsag til væksten, lyder det i en pressemeddelelse.

50 pct. af Frameos brugere er bosiddende i USA.

"Vores vækst på 3257 pct. er naturligvis noget, som vi er utrolig stolte over. Især i en så svær periode som de seneste par år har været med meget usikkerhed omkring fremtiden. Alle vores engagerede kollegaer har selvfølgelig en kæmpe andel i rejsen, og vi skylder dem en stor tak for deres fantastiske arbejde," siger Kasper Borup, der er medstifter af virksomheden.

Frameo opstod ud fra et ønske om at lade familier nemt og hurtigt dele billeder med hinanden, og efter stiftelsen i 2015 fik Frameo kontakt til en række softwareudviklere, der siden er blevet en fast del af virksomheden.

Fra kontoret Åbyhøj sælger Frameo software til kinesiske fabrikker, der fremstiller rammerne til forskellige brands i hele verden. Med den store succes vil Frameo udvide teamet og forsøge at ekspandere.

"Det er klart at vores vækst har givet os ekstra meget blod på tanden. Derfor er vi også netop nu i gang med at ekspandere vores team yderligere, blandt andet med nye talentfulde folk til vores udviklingsafdeling, så vi kan videreudvikle produktet yderligere," siger Nikolaj Schmidt, der ligeledes er medstifter af selskabet.

Frameo i stærk fremgang

Aarhusiansk startup nyder godt af coronakrisen

Studiekammerater satser på fotosoftware 

Mere fra ITWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs