ITWatch

Norsk chipproducent i kursfald efter sænket anbefaling

Analytiker forudserm, at ordretoppen er nået hos den norske chipproducent Nordic Semiconductor og sænker forventningerne.

Foto: Colourbox

Nordic Semiconductor, der fremstiller halvledere, er slået i bund af det paneuropæiske aktieindeks Stoxx 600 efter en sænket anbefaling.

Det skriver Bloomberg News.

Den norske virksomhed har fået sænket anbefalingen af aktien til "hold" fra "køb" af ABG Sundal Collier, der samtidig også har sænket kursmålet til 260 norske kroner fra 310 norske kroner.

ABG begrunder den sænkede anbefaling med, at computerchipproducenten sandsynligvis har nået toppen for sin ordrebog og konsensusestimater.

I stedet venter finanshuset en opbremsning i antallet af nye ordrer, hvilket vil lægge en dæmper på eventuelle positive revisioner af estimaterne på kort sigt.

Aktien dykker 6,3 pct. til 248,80 norske kroner, hvilket giver den en bundplacering i Stoxx 600 mandag formiddag.

Nordnet efter kursfald: Intel har fremtiden bag sig 

Intel høvles ned i eftermarkedet på skuffende prognose  

Mere fra ITWatch

EET fortsætter aggressiv strategi med ny ejer

Hardwaredestributøren EET er blevet solgt til endnu en kapitalfond, der med et mere internationalt afsæt skal skubbe til aggressiv vækstrategi med opkøb i hobetal. "Vi er i en god gænge, som Pamplona kan være med til at accelerere," lyder det fra topchef om den nye ejer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs